duminică, 24 august 2014

DSLR Canon EOS 7D - un vis devenit realitate


Beneficiezi de 1500 de lei DISCOUNT pana la 30 Septembrie la acest produs. Click aici pentru mai multe...


Concurand cu aparatele din gama PRO, EOS 7D de la Canon este aparatul de top in clasa lui. Construit pentru a satisface cele mai inalte pretentii ale fotografilor profesionisti, rezistent la umeziala si foarte usor de utilizat din mana, este dotat cu un senzor de 18 MP, pana la 8 cps si filmare FULL HD 1080, oferind o fotografiere in conditii versatile de neegalat. Este echiat cu ecran LCD 3.0'' Clear View 2 cu o rezolutie de 920.000 pixeli si dispune de o vizualizare buna a imaginii in conditii de iluminare externa. Cu 3 moduri de focalizare automata, aparatul ofera o rezolutie extraordinara multumita senzorului de 18 MP, permitandui fotografului flexibilitate si creativitate.

Aceasta oferta contine : Aparatul EOS 7D
                                    Incarcator LC-E6
                                    Curea pentru gat
                                    Ocular
                                    CD Software
                                    Cablu USB
                             Acumulator Canon LP-E6
                                    Cablu A/V
                                    Manual de utilizare

OFERTA ESTE VALABILA PANA LA SFARSITUL LUNII SEPTEMBRIE !!! PROFITA ACUM !!!

Beneficiezi de o reducere de 50% daca doresti sa participi la cursurile oferite de Canon in urma achizitionarii acestui aparat! Click aici pentru mai multe...

Am citit o parte din comentarile oamenilor ce au achizitionat acest aparat si din cate am inteles eu este un aparat care, alaturi de niste obiective bune(care sunt 4000+) ajunge la o performanta extraordinara pentru clasa lui. Calitate - pret = best deal! Asta zice toata lumea si tind sa cred, dar daca tu nu ma crezi pe cuvant iata aici un articol, al unui fotograf profesionist care pe mine ma inspirat sa redactez aceasta oferta si mi-a dat convingerea ca un aparat Canon EOS 7D este cea mai buna alegere. Click aici pentru articol!
Mai jos am gasit un video de prezentare oficial de la Canon, va invit sa-l urmariti pentru a intelege vanzarile record care le aduce acest aparat.




dSLR-ul Canon EOS 7D este un aparat foto semi-profesional, foarte performant pentru gama lui de pret, satisfacand pretentile oricarui fotograf cu pretentii in fotografie. Ofera posibilitatea filmarii Full HD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu